Sex Kvinner

Odda kvinner sex Lillestrøm dameklær for..

Category: Kåte småjenter Skudeneshavn


Kvinnekropp rosa utflod gravid

kvinnekropp rosa utflod gravid

Jeg hadde på tirsdag skikkeli kramper i magen og har etter det bare ventet på at jeg skulle begynne å blø Og i går kveld kom det rosa på. Var nettopp på do og så lyserosa utflod /blod på papiret. er like vanlig å ha mellomblødning om man er gravid, som om man ikke er det. . Nå begynte jeg å blø litt men det sluttet igjen skjønner ingenting, merkelig kropp. De siste timene nå har jeg hatt litt rosafarget utflod i trusa, og på Jeg er andregangsgravid, og i forrige svangerskap hadde jeg rosa utflod   Rosa utflod? - 1. trimester - Foreldreforum.

Videos

Learn Colors with Mommy in the Shower with T-shirts, Socks, Colored Shampoo Bottles, & Allergy Dots kvinnekropp rosa utflod gravid Litt rosa utflod alene, uten at det er kramper i magen tilhører normalvarianten. hadde en spontanabort i begynelsen av desember. blei fort gravid igjen uten. Jeg kan være ca 5+0 gravid i dag. kvinne 29 vært 2 blødnigner med brunt utflod med små hvite klumper i og 1 med veldig lys rosa utflod. Jeg er gravid, og merket nå i sted når jeg tørket meg at papiret var rosa. Vet ikke om jeg blør eller hva det er. noen som vet hva det kan være? 40+4 og rosa utflod - Graviditet, spedbarn og.


0 thoughts on “Kvinnekropp rosa utflod gravid”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*